Γιατί εμάς

 

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια ιατρικής εμπειρίας, έχω καταφέρει να συνδυάσω την Δυτική με την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική. Αντιμετωπίζοντας εξατομικευμένα και ολιστικά τον κάθε ασθενή, επιτυγχάνω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στις θεραπείες μου.

Είναι κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι τρεις στους τέσσερις ασθενείς μου επανέρχονται για να αντιμετωπίσουν κάποιο νέο πρόβλημα που τους προκύπτει.

  1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Για μένα, κάθε νέος ασθενής είναι μια καινούρια ιατρική πρόκληση. Αν και η ιατρική μου εμπειρία είναι μεγάλη, μετά από την ολοκλήρωση της θεραπείας του ασθενούς, νιώθω, κάθε φορά, προσωπική επιβεβαίωση. Γι’ αυτό το λόγο αναλαμβάνω προσωπικά, από την αρχή έως το τέλος κάθε θεραπεία, χωρίς τη βοήθεια νοσηλευτικού ή παραιατρικού προσωπικού.

  1. ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχοντας αποκτήσει πτυχίο Ιατρικής το 1991, η ιατρική μου εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες παροχής υγείας (πρωτοβάθμια ως και τριτοβάθμια) αγγίζει τα τριάντα χρόνια.

Έχω  περισσότερες από 2.000 ώρες εκπαίδευσης στον Βελονισμό και έχω δημοσιεύσει, σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά περιοδικά της Αμερικής, μια πρωτότυπη μελέτη, σχετικά με την αύξηση των αθλητικών επιδόσεων με τον Βελονισμό.

Είμαι ο πρώτος ο οποίος ξεκίνησε στην Ελλάδα, σε μεγάλο αριθμό ασθενών, αντιμετώπιση ανίατων οφθαλμολογικών παθήσεων με θεραπείες Βελονισμού, έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

  1. ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας, αλλά και την ανάγκη πολλών ασθενών για ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους, απευθυνόμενοι σε έναν Ιατρό- θεραπευτή και όχι πηγαίνοντας κάθε μέρα σε διαφορετικό «ειδικό», προσαρμόζω κάθε φορά το κόστος της επίσκεψης.

Επιπλέον, στο ιατρείο μου, νιώθοντας την ανάγκη να υπηρετήσω πραγματικά τον θεσμό του Ιατρού της οικογένειας, υπάρχουν οικονομικές προσφορές για τις τυχόν θεραπείες των υπολοίπων μελών της οικογένειας οι οποίες φθάνουν σε μειώσεις έως και 50% του αρχικού κόστους.

  1. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η άσκηση της Ιατρικής είναι λειτούργημα που αποσκοπεί στη διατήρηση, βελτίωση και αποκατάσταση της σωματικής, πνευματικής, ψυχικής υγείας του ανθρώπου, καθώς και στην ανακούφισή του από τον πόνο.

Το ιατρικό λειτούργημα διέπεται από απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διάκριση φύλου, φυλής, θρησκείας, εθνικότητας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, κοινωνικής θέσης.